Jag erbjuder

Samtalsterapi

Samtalsterapi ger dig verktygen att komma vidare med det som du har problem med i ditt liv. Genom mitt sätt att arbeta använder jag teoretisk kunskap tillsammans med min erfarenhet.

Jag berättar inte vad du ska göra (coaching) eller hur du ska göra (KBT) utan en kombination där vi tillsammans hittar din väg framåt. Det är du som gör ”jobbet” tillsammans med mig. Jag finns där för dig, inte bara med ”snällhet” utan genom att hjälpa dig att se de svårigheter du behöver komma till rätta med.

Sorgbearbetning

Med många års erfarenhet som begravningsentreprenör har jag mött flera olika sorger. Ingen är den andra lik. Någon sörjer sin gamla mormor precis lika mycket och med samma intensitet som den som mist sitt lilla barn.

Sorgen har inga facit utan var och en har och bör ge sig själv möjligheten att verkligen ge sig hän istället för att förringa känslorna och skynda vidare i livet. Jag kan bistå med stöd och råd kring hur du kan hantera din sorg så att den bearbetas utan att du fastnar i den.

Föredrag

Varför är det svårt att prata om döden? Varför är det viktigt för oss att ha ritualer kring detta för att kunna hantera vår sorg? Vilka regler finns kring begravningar och för vem är begravningsceremonin egentligen till? 

I min föreläsning om döden berättar jag mer om det som många ofta har frågor om, men som man sällan har utrymme att prata om. Varmt välkomna att boka in ett föredrag om det som är så självklart, men som många är rädda att öppna upp om och fundera över tillsammans.

Prislista (giltig från 1 mars 2023)

Paketerbjudande samtalsterapi: Köp fem samtal för 4 000:-

Enstaka samtal 1 050:-

Sorgbearbetningskurs 8 tillfällen: 5 600:-

Föreläsning om sorg 7 500:-

Resekostnader tillkommer för föreläsningar utanför Stockholms län.

Om beställaren är företag tillkommer moms.

Kontakta mig

Fyll i formuläret, ring mig eller skicka ett e-postmeddelande om du har frågor eller önskar boka ett samtal.

Ring mig

070-523 82 45

Öppettider

Vänligen boka tid för samtal med hjälp av kontaktuppgifterna ovan.